Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk hier onze openingstijden.
Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid of catering kunt u bellen naar 0591 – 512 269.
Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk hier onze openingstijden.
Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid of catering kunt u bellen naar 0591 – 512 269.
Minikroketjes (6) met kaas en rucola - V |
5,50 | |
Bitterballen (8) |
5 | |
Miniloempia's (8) met pittige saus - V |
5 | |
Olijven - V |
4,50 | |
Minikroketjes (6) met serranoham | 5,50 | |
Minikroketjes (6) met bospaddenstoelen - V | 5,50 | |
Oma's kalfsbitterballen (8) | 6,50 | |
Gemengd bittergarnituur warm (24) |
14,50 | |
Boshofplankje Verschillende soorten brood met kruidenboter, tapenade en olijven. |
||
2 personen | 9,50 | |
4 personen
|
14,50 | |
Boshofplankje de luxe Met een amuse van rundercarpaccio, verschillende soorten brood, kruidenboter, tapenade en olijven. |
||
2 personen | 14,50 | |
4 personen | 22,50 |
Lunch 'Boshof' - V |
9,50 |
Broodjes belegd met Oma's kalfskroket, een bolletje huzarensalade, ham en een gebakken ei. | |
Tosti ham en/of kaas - V | 4,75 |
Tosti Hawaï - V | 5,50 |
Kroketten (2) met brood - V | 7,50 |
Uitsmijter ham en/of kaas - V | 7 |
Gehaktbal met brood | 8,50 |
Huzarensalade met brood | 7,50 |
Oma's kalfskroketten (2) met brood | 8,50 |
Saté van varkenshaas/kipfilet met brood | 12,50 |
Stokbroodje wit/bruin met:
Bieslookroomkaas - V |
5,50 |
Kaas of ham - V |
4,50 |
Gezond - V |
6 |
Brie - V |
6,50 |
Rundercarpaccio | 11,50 |
Met rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en dressing. | |
Drentse biefstuk met brood | 21,50 |
Onze specialiteit van het huis met ambachtelijk brood. |
Salades worden geserveerd met toast en (kruiden)boter en aangemaakt met een frisse dressing.
De Brink - V | 12,50 |
Gemengde salade met brie, sinaasappel en walnoot. |
|
Boshof - V | 12,50 |
Gemengde salade met rundercarpaccio, Parmezaanse kaas en pijnboompitten. |
|
Oring - V | 12,50 |
Gemengde salade met geitenkaas en abrikoos. |
Onderstaande gerechten worden geserveerd met friet en gemengde salade.
Boshofburger (100% rund) Broodje ruim belegd met sla, komkommer, runderburger, gebakken champignons, uien en saus. |
14,50 |
Gehaktbal |
12,50 |
Schnitzel | 14,50 |
|
|
Cordon bleu |
16,50 |
Saté van varkenshaas | 15,50 |
Saté van kipfilet | 15,50 |
|
|
Specialiteit van het huis - Drentse biefstuk | 22,50 |
Het meest malse stukje van de koe, uit het midden van de ossenhaas gesneden, gebakken volgens jarenlange ervaring. |
Kruidenboter |
1,50 |
Peperroomsaus, zigeunersaus, rode wijnsaus en champignonroomsaus |
2,50 |
Gebakken champignons en uien | 2,50 |
Frikandel, kroket of kipnuggets | 6,50 |
Met friet en appelcompote. |
|
Saté van varkenshaas of kipfilet (kleine portie) | 9,50 |
Met friet en appelcompote. |
Warm appelgebak | 6,95 |
Geserveerd met drie bolletjes ijs en slagroom. |
|
Kinderijsje |
4,95 |
Heerlijk voor de kleintjes. | |
Ijskoffie | 5,95 |
Griekse yoghurt | 6,95 |
Geserveerd met honing en walnoten. | |
Tonnies Sorbet | 5,95 |
Roomijs met fruitcocktail en slagroom. | |
Sorbet | 7,95 |
Roomijs met verse aardbeien en slagroom (mits voorradig). | |
Dame blanche | 6,95 |
Roomijs met warme chocoladesaus en slagroom. | |
Roomijs met advocaat en slagroom | 6,95 |
Karamel Bastogne nestje | 7,95 |
Karamel roomijs met stukjes bastognekoek in een chocoladeraster. |
|
Roomijs met Boerenjongens en slagroom | 6,95 |
Roomijs met warme kersen en slagroom | 6,95 |
Sorbet trio | 6,95 |
Sorbetijs van mango, citroen en framboos. |
Lunchgerechten en verse broodjes kunnen tot 16:00 uur besteld worden. Vanaf 17:00 uur kunt u tevens kiezen van onze dinerkaart.
V = vegetarisch of vegetarische variant mogelijk.
Voor speciale vegetarische wensen, diëten en allergieën, kunt u zich wenden tot onze medewerkers!