Corona update

We verwelkomen u graag weer en houden ons netjes aan de richtlijnen van het RIVM over hygiëne en afstand.

 

Openingstijden: Wij zijn woensdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur.


Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0591 - 512 269. Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid, trouwerij of catering bespreken wij uw wensen het liefst persoonlijk met u.

Corona update

We verwelkomen u graag weer en houden ons netjes aan de richtlijnen van het RIVM over hygiëne en afstand.
 

Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0591 - 512 269. Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid, trouwerij of catering bespreken wij uw wensen het liefst persoonlijk met u.

Dagkaart

Voor bij de borrel

 

Minikroketjes (6) met kaas en rucola - V

5,50
   

Bitterballen (8)

5
   

Miniloempia's (8) met pittige saus - V

5
   

Olijven - V

4,50
   
Minikroketjes (6) met serranoham 5,50
   
Minikroketjes (6) met bospaddenstoelen - V 5,50
   
Oma's kalfsbitterballen (8) 6,50
   

Gemengd bittergarnituur warm (24)

14,50
   

Boshofplankje 

Verschillende soorten brood met kruidenboter, tapenade en olijven.

 
2 personen 9,50

4 personen

 

14,50

Boshofplankje de luxe

Met een amuse van rundercarpaccio, verschillende soorten brood, kruidenboter, tapenade en olijven.

 
2 personen 14,50
4 personen 22,50

 

 

Lunchgerechten

 

Lunch 'Boshof' - V

9,50
Broodjes belegd met Oma's kalfskroket, een bolletje huzarensalade, ham en een gebakken ei.  
   
Tosti ham en/of kaas - V 4,75
   
Tosti Hawaï - V 5
   
Kroketten (2) met brood - V 7,50
   
Uitsmijter ham en/of kaas - V 7
   
Gehaktbal met brood 7,50
   
Huzarensalade met brood 7,50
   
Oma's kalfskroketten (2) met brood 8,50
   
Saté van varkenshaas/kipfilet met brood 12,50

 

 

Verse broodjes

Stokbroodje wit/bruin met:

 

Bieslookroomkaas - V

5,50
   

Kaas of ham - V

4,50
   

Gezond - V

6
   

Brie - V

6,50
   

Warm vlees met satésaus 

8,50
   
Rundercarpaccio 11,50
Met rucola, Parmezaanse kaas, pijnboompitten en dressing.  
   
Drentse biefstuk met brood 19,50

Onze specialiteit van het huis met ambachtelijk brood.

 

 

 

Maaltijdsalades

Salades worden geserveerd met toast en (kruiden)boter en aangemaakt met een frisse dressing.

 

De Brink - V 12,50

Gemengde salade met brie, sinaasappel en walnoot.

 
   
Boshof - V 12,50

Gemengde salade met rundercarpaccio, Parmezaanse kaas en pijnboompitten.

 
   
Oring - V 12,50
Gemengde salade met geitenkaas en abrikoos.  

 

Hoofdgerechten

Onderstaande gerechten worden geserveerd met friet en gemengde salade.

 

Boshofburger (100% rund)

Broodje ruim belegd met sla, komkommer, runderburger, gebakken champignons, uien en saus.
13,50
   

Gehaktbal

9,50
   
Schnitzel 13,75

 

 
Cordon bleu
15,50
   
Saté van varkenshaas 15
   
Saté van kipfilet 15

 

 
Specialiteit van het huis - Drentse biefstuk  21

Het meest malse stukje van de koe, uit het midden van de ossenhaas gesneden, gebakken volgens

jarenlange ervaring.

 

 

 

Onze koks bereiden dagelijks:

 

Kruidenboter 

1,50
   

Peperroomsaus, zigeunersaus, rode wijnsaus en champignonroomsaus

2,50
   
Gebakken champignons en uien 2,50

 

 

Kindermenu's

 

Frikandel, kroket of kipnuggets 6,50

Met friet en appelcompote.

 
   
Saté van varkenshaas of kipfilet (kleine portie) 9,50
Met friet en appelcompote.

 

 

Nagerechten

 

Warm appelgebak 6,50
Geserveerd met drie bolletjes ijs en slagroom.
 
   
Kinderijsje
4
Heerlijk voor de kleintjes.  
   
Ijskoffie 5,50
   
Griekse yoghurt 6
Geserveerd met honing en walnoten.  
   
Tonnies Sorbet 6
Roomijs met fruitcocktail en slagroom.   
   
Sorbet met vers fruit 7,50
Roomijs met vers fruit en slagroom.  
   
Dame blanche 6,50
Roomijs met warme chocoladesaus en slagroom.  
   
Roomijs met advocaat en slagroom 6,50
   
Karamel Bastogne nestje 7

Karamel roomijs met stukjes bastognekoek in een chocoladeraster.

 
   
Roomijs met Boerenjongens 7
Boerenjongens roomijs met een strak witte geleispiegel.  
   
Roomijs met warme kersen en slagroom 7
   
Sorbet trio 7
Sorbetijs van mango, citroen en framboos.  

 

 

Lunchgerechten en verse broodjes kunnen tot 16:00 uur besteld worden. Vanaf 17:00 uur kunt u tevens kiezen van onze dinerkaart.

 

V = vegetarisch of vegetarische variant mogelijk.

 

Voor speciale vegetarische wensen, diëten en allergieën, kunt u zich wenden tot onze medewerkers!