Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid of catering kunt u bellen naar 0591 – 512 269.

Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid of catering kunt u bellen naar 0591 – 512 269.

Catering op locatie door Van het Huys

Bent u op zoek naar een geheel verzorgde catering op locatie in Drenthe, Groningen, Friesland of Overijssel? Dan helpen wij u graag! Wij kunnen zowel originele catering verzorgen bij een intiem diner in uw eigen tuin, als bij een spetterend (bedrijfs)feest of receptie. U kunt ons ook bellen voor een goed verzorgd BBQ-pakket.

 

Van het Huys Catering 

De afgelopen jaren hebben wij al veel tevreden klanten mogen bedienen en hebben we ons steeds meer gespecialiseerd in het faciliteren van catering op locatie. Daarom hebben we sinds 2015 besloten om deze activiteiten onder een eigen naam uit te voeren. Van het Huys Catering zorgt ervoor dat iedere gelegenheid, zowel klein als groot, onvergetelijk wordt op elke gewenste locatie. Kijk voor meer informatie en impressies op de website van Van het Huys Catering.

 

Van het Huys Catering

 

Een mooi totaalpakket

Wij bieden een brede keuze aan originele hapjes, dranken en buffetten die we naar uw wensen samenstellen. Van het Huys verzorgt uw gelegenheid graag tot in de puntjes. Niet alleen het eten en drinken en representatief personeel, maar ook het meubilair, de aankleding, foodtrucks, muziek en ander entertainment. U zegt het maar.

 

De mogelijkheden van Van het Huys Catering

 

Trouwen op locatie
Trouwen op locatie
Koken op locatie
Koken op locatie
Foodtrucks
Foodtrucks
Bedrijfsfeesten
Bedrijfsfeesten
Warme en koude buffetten
Warme en koude buffetten
Hapjesbuffetten
Hapjesbuffetten
Recepties & Jubilea
Recepties & Jubilea
BBQ Pakketten
BBQ Pakketten

 

Koken op locatie met eigen faciliteiten en materialen

Wij beschikken over eigen mobiele keukens, koelwagens en foodtrucks. Allen zijn voorzien van benodigde apparatuur om ons gehele assortiment aan gerechten op iedere mogelijke locatie te bereiden. Wij kunnen tevens meedenken in het realiseren van benodigde vergunningen, faciliteiten en materialen voor uw bijzondere locatie.

 

Alles is in overleg mogelijk

De mogelijkheden zijn heel divers, we kunnen zowel een BBQ-pakket voor 4 personen verzorgen als een (bedrijfs)feest voor 3000 gasten. We zijn daarom ook blij met iedere opdracht, hoe groot de uitdaging ook is. Zelfs life cooking of het op locatie verzorgen van een gehele trouwdag behoort tot de opties!

 

 

Bekijk een impressie

 

BBQ pakketten Van het Huys Catering

 
BBQ-pakketten

 

Genieten van een volledig verzorgde barbecue in uw eigen tuin, heerlijk! Van het Huys Catering voorziet u graag van een gevarieerd barbecuepakket met kwalitatief goede vlees- en visgerechten. Uiteraard kan dit aangevuld worden met diverse salades, broodsoorten, aardappelgarnituur en originele hapjes. U kunt zelf uw voorkeuren aan ons doorgeven zodat we op maat iets kunnen samenstellen.

 

BBQ-pakketten 

 

Van het Huys Catering is onderdeel van Boshof Odoorn

Wij werken nauw samen met Van het Huys Catering en Boshof 5. Door elkaar te versterken kunnen we nog meer gasten op een passende manier bedienen. Zo hebben we voor ieder wat wils.