Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid of catering kunt u bellen naar 0591 – 512 269.

Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid of catering kunt u bellen naar 0591 – 512 269.

Ga voor een hapjesbuffet van Boshof Odoorn

Een lust voor het oog en de maag. Met deze grote variatie aan hapjes op planken en schalen, kunt u uw gasten echt verrassen bij een zakelijke bijeenkomst of feestelijke gelegenheid. De hapjes kunnen zowel klein als groot, koud en warm en in diverse thema’s naar uw wensen samengesteld worden. 

 

Zelf samenstellen

U wilt niet een geheel diner, maar in een informele sfeer toch lekkere hapjes aan uw gasten serveren. Daar kunnen wij iets moois van maken. In overleg met u komen we graag tot de perfecte samenstelling van uw hapjesbuffet.

 

Hapjes zijn geen volledige maaltijd

Het is belangrijk om voor zowel uzelf als uw gasten te bedenken dat een hapjesbuffet geen gehele maaltijd is. Als u zakelijke bijeenkomst of feestelijke gelegenheid rond etenstijd plaatsvindt, dan adviseren wij u ook eens te kijken bij onze warme en koude buffetten.

 

Ik ben geïnteresseerd 

 

Invulling van uw hapjesbuffet

U kunt variëren met juist die dingen die u lekker vindt. Daarbij rekening houdend met zowel jonge als oudere gasten in uw gezelschap. 

  • Van diverse broodsoorten met tapenades, kruidenboter en olijven tot heerlijke salades in verschillende thema’s.
  • Van verschillende kaas- en worstsoorten tot een amuse van carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise
  • Van saté tot biefstukpuntjes van de haas.
  • Van kipspiesjes tot gamba's.

Laat u verrassen!

Hapjesbuffet van Boshof Odoorn
Hapjesbuffet Boshof Odoorn

Hapjesbuffet inclusief drinken (all-in arrangement)

Het is ook mogelijk om een all-in arrangement af te nemen. Daarbij kunt u drankjes zelf afhalen aan de bar in een gezellige cafésfeer. Prijzen zijn afhankelijk van de duur (gemiddeld 4 uur) van uw gelegenheid en of het overdag of ’s avonds is.

 

Vegetarische & dieetwensen

Wij houden graag rekening met uw speciale vegetarische wensen, diëten en allergieën. Onze koks zullen dan voor u passende en smakelijke gerechten op maat maken. Wij stellen het op prijs als u dit van tevoren kunt melden.