Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid of catering kunt u bellen naar 0591 – 512 269.

Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid of catering kunt u bellen naar 0591 – 512 269.

Iets te vieren? Wij verzorgen uw feestelijke gelegenheden

Zoekt u een geschikte locatie voor uw feest in Drenthe? Wij kunnen verschillende feestelijke gelegenheden voor u verzorgen (op locatie). Te denken valt bijvoorbeeld aan verjaardagen, bedrijfsfeesten, jubilea en recepties.

 

Voor ieder feestelijke gelegenheid een passende ruimte

Wij kunnen iedere feestelijke gelegenheid voor zowel kleine als grotere groepen verzorgen. Daarnaast kunt u zelf aangeven hoe u de invulling van het feest voor u ziet. Wij zorgen er, samen met u, voor dat iedere feestelijke gelegenheid onvergetelijk wordt!

 

Ik ben geïnteresseerd 

 

Eten & drinken in verschillende arrangementen

Wij bieden diverse arrangementen aan voor iedere feestelijke gelegenheid. Van koffie met gebak, tot originele hapjes of een uitgebreid warm & koud buffet. Alles is in overleg mogelijk, van eenvoudig tot uitgebreid en luxe. Door onze jarenlange ervaring zijn de warme en koude buffetten onze specialiteit. Echter, wij kunnen zowel een BBQ als een superdeluxe walking diner verzorgen.

 

Kortom, van eenvoudig tot uitgebreid en luxe, u zegt het maar.

Feest in Boshof Odoorn

 

Foodtrucks

Wij zijn tevens in het bezit van hippe foodtrucks en Tuk Tuks! Ze zijn snel en flexibel inzetbaar en geven een geheel eigen uitstraling aan uw feestelijke gelegenheid. Er kunnen zowel dranken als volledige gerechten worden geserveerd vanuit de foodtruck.

 

Bosrijke omgeving

Odoorn bevindt zich in een prachtige bosrijke omgeving. Op maximaal 10 minuten loopafstand bent u er. U kunt zo dus heerlijk even de benen strekken of een gezamenlijke buitenactiviteit inplannen tijdens een feestelijke gelegenheid.

 

 

Voor uw gemak

U kunt bij ons voor het pand gratis uw auto parkeren. Wij beschikken tevens over een goede WiFi verbinding. Ook hebben we sinds kort een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Heeft u aanvullende wensen? Laat het ons weten.

 

Catering op locatie in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel

Wij kunnen ook catering bij u op locatie verzorgen. Of het nu gaat om een kleine verjaardag, een jubileumfeest of een spetterende bruiloft, wij denken graag met u mee.

 

> Lees meer over bedrijfsfeesten, koken op locatie of trouwen op locatie.

 

Feest in Boshof Odoorn