Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid of catering kunt u bellen naar 0591 – 512 269.

Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid of catering kunt u bellen naar 0591 – 512 269.

Warme en koude buffetten van Boshof Odoorn

Door de jarenlange ervaring van onze chef-koks en de goede samenwerking met zijn collega's in de keuken, is Boshof Odoorn meer en meer gespecialiseerd in het maken van warme en koude buffetten. We hebben daarmee al vele tevreden gasten mogen bedienen uit Drenthe en omgeving.

 

Seizoensgebonden gerechten

Er wordt altijd gebruik gemaakt van verse en streekgebonden producten. Ook houden wij bij het samenstellen van de buffetten rekening met de seizoenen. Daardoor zult u gedurende het jaar soms wisselende verse producten terugzien.

 

Uw buffet zelf samenstellen

U bepaalt eigenlijk altijd zelf de invulling van uw buffet en kunt het zo gek maken als u wilt. Wij bieden vele uiteenlopende mogelijkheden in gerechten van eenvoudig tot uitgebreid en luxe. Zo bepaalt u zelf ook het budget dat u per persoon wilt besteden.

Ik ben geïnteresseerd

 

Mogelijkheden

U kunt variëren met juist die dingen die u lekker vindt. Daarbij rekening houdend met zowel jonge als oudere gasten in uw gezelschap. Om u een idee te geven:

  • Van diverse broodsoorten met tapenades, kruidenboter en olijven tot heerlijke salades in verschillende thema’s.
  • Van een amuse met geitenkaas en abrikoos tot carpaccio met Parmezaanse kaas, pijnboompitten en truffelmayonaise.
  • Van saté tot biefstukpuntjes van de haas.
  • Van een Hollandse garnalencocktail tot een hele verse zalm
  • Van een ijsbonbon tot een proeverij van minidesserts.

Uiteraard worden alle gerechten geserveerd met de juiste bijgerechten, sauzen en garnituren. 

Buffetten van Boshof Odoorn
Speciale buffetten bij Boshof Odoorn

Vegetarische & dieetwensen

Wij houden ook graag rekening met uw speciale vegetarische wensen, diëten en allergieën. Onze koks zullen dan voor u passende en smakelijke gerechten op maat bereiden.

 

Live Cooking bij uw buffet? 

Om het helemaal speciaal te maken is life cooking een mooie toevoeging op uw buffet. Onze kok bereidt dan een aantal gerechten, zoals gamba's en biefstuk van de haas, à la minute voor u aan het buffet.

 

Themabuffet

Wij kunnen ook een themabuffet voor u samenstellen. Daarbij staat dan bijvoorbeeld een land als Spanje of Italië of een seizoen in de vorm van een stamppot of wild centraal. Het is tevens mogelijk om een proeverijbuffet samen te stellen met allerlei kleine hapjes.

Foodrucks buiten geven meteen een leuke sfeer

Wij zijn tevens in het bezit van hippe foodtrucks en Tuk Tuks! Ze zijn snel en flexibel inzetbaar en geven een geheel eigen uitstraling aan uw feestelijke gelegenheid. Er kunnen zowel dranken als volledige gerechten worden geserveerd vanuit de foodtruck. Het is zelfs mogelijk om met meerdere foodtrucks een eigen festivalsfeer te creëren.

 

Meer informatie