Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid of catering kunt u bellen naar 0591 – 512 269.

Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid of catering kunt u bellen naar 0591 – 512 269.

Kom genieten in restaurant Boshof Odoorn

Restaurant Boshof Odoorn biedt een mooi uitzicht op de kerk en de brink van Odoorn. Hier kunt u genieten van een lekker wijntje of een speciaalbiertje in combinatie met één van de heerlijke gerechten van de dagkaart of dinerkaart. We serveren verse vis van de dag en de biefstuk van de haas is onze echte specialiteit. Graag tot ziens bij Boshof Odoorn!

 

Boshof nieuwe stijl

Door de bijzondere tijd hebben wij onszelf opnieuw moeten uitvinden. Inmiddels is ons hele pand, inclusief de grote zaal, omgebouwd tot restaurant. De 1,5 meter afstand is ons en de gasten eigenlijk goed bevallen, daarom houden we de tafels op afstand. Zo geven we onze gasten meer ruimte om te genieten.

   

Ik wil graag reserveren 

 

Restaurant Boshof in Odoorn

Odoorn is een kleine en gezellige plaats op de Drentse Hondsrug. Het is heerlijk fietsen en wandelen in de bosrijke omgeving. Er zijn een aantal goede restaurants en hotels in de omgeving. Wij bevinden ons al sinds 2000 op dit unieke plekje in Drenthe.

 

Bent u vaste gast, op vakantie, toevallig in de buurt of gewoon nieuwsgierig? En op zoek naar een restaurant om uit eten te gaan in Odoorn? De sfeer in ons restaurant is warm en gezellig en ons enthousiaste team zal u ook op die manier verwelkomen in Odoorn.

 

U kunt bij ons o.a. terecht voor:

  • Koffie & thee met vers gebak
  • Een lekkere lunch 
  • Gezellig borrelen met een Boshofplankje
  • Een sfeervol diner

 

Onze specialiteit

De Drentse Biefstuk van de haas is dé specialiteit van het huis!

stempel

Vegetarische & dieetwensen

Wij houden ook graag rekening met uw speciale vegetarische wensen, diëten en allergieën. Onze koks zullen speciaal voor u passende en smaakvolle gerechten bereiden.

 

Kinderen

Ook de kinderen mogen natuurlijk meegenieten! Wij hebben een aantal leuke gerechten voor onze kleine gasten samengesteld, maar de bekende favorieten zijn uiteraard ook aanwezig.

Restaurant Boshof Odoorn
Groepen en buffetten

Groepen en buffetten

In overleg kunnen we voor grotere groepen natuurlijk altijd afwijken van de kaart. Wij overleggen uw wensen graag persoonlijk met u. Als u het iets uitgebreider wilt aanpakken, dan kunt u ook kiezen voor onze koude en warme buffetten. Voor grotere groepen en buffetten zijn reserveringen vooraf gewenst.

 

Openingstijden

Kijk voor actuele openingstijden op onze contactpagina.