Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid of catering kunt u bellen naar 0591 – 512 269.

Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid of catering kunt u bellen naar 0591 – 512 269.

De plek voor zakelijke en feestelijke gelegenheden in Odoorn

Boshof Odoorn is een uitermate geschikte locatie voor een zakelijke bijeenkomst of feestelijke gelegenheid in Drenthe. Wij kunnen daarnaast ook catering op locatie voor u verzorgen.

 

Wij denken graag met u mee

In ons pand bevinden zich diverse ruimtes die geschikt zijn voor zowel kleine als grotere groepen. Iedere gelegenheid wordt, aan de hand van een persoonlijk overleg, volledig afgestemd op uw wensen. We proberen samen met u altijd een unieke invulling van de dag of avond te bedenken, die aansluit bij de behoeften van uw gezelschap.

 

Ik ben geïnteresseerd

 

Gelegenheden die wij voor u kunnen verzorgen zijn:

 

Koken op locatie met eigen faciliteiten en materialen

Wij beschikken over eigen mobiele keukens, koelwagens en foodtrucks. Allen zijn voorzien van benodigde apparatuur om ons gehele assortiment aan gerechten op iedere mogelijke locatie te bereiden. Wij kunnen tevens meedenken in het verzorgen van benodigde faciliteiten en materialen voor uw bijzondere locatie.

 

Wij maken er samen met u iets unieks van!

Boshof Odoorn zorgt ervoor dat iedere gelegenheid, zowel klein als groot, onvergetelijk wordt. Voor reserveringen van bovenstaande zaken gaan wij graag persoonlijk met u in gesprek.