Wij zijn woensdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur. Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0591 - 512 269
Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid, trouwerij of catering bespreken wij uw wensen het liefst persoonlijk met u. Wij komen geheel vrijblijvend graag bij u langs om een voorstel op maat te kunnen maken.

Bij Boshof Odoorn

Bij Boshof Odoorn vinden we het belangrijk om onze gasten te verrassen en echt in de watten te leggen. Alles is in overleg mogelijk. Lees hier meer over onze zaak en onze werkwijze.

Het ontstaan

Wij zijn met Boshof Odoorn al sinds 2000 op deze plek in Odoorn gevestigd. In het pand bevond zich voor ons Café Scholten, een nostalgisch dorpscafé. Die dorpse gezelligheid proberen we vandaag de dag nog altijd vast te houden. Langzamerhand hebben we de zaak omgebouwd tot een multifunctionele horecagelegenheid.

 

In de afgelopen jaren zijn we steeds verder blijven vernieuwen zonder dat de zaak echt dicht is gegaan. Zowel voor als achter de schermen is alles inmiddels gemoderniseerd. En daar zijn we best een beetje trots op.

 

Team

Wij (Arnoud en Roelien) zijn, samen met ons gezin, trotse eigenaar van de zaak en wonen er sindsdien ook boven. Al sinds de beginjaren worden we ondersteund door Wim & Tamara, inmiddels ook al bijna 20 jaar vaste waarden in het team.

 

Daarnaast bestaat het team voornamelijk uit jonge talenten uit het dorp en de omgeving. Aangevuld met studenten en oud werknemers die af en toe nog eens bijspringen. Al met al een topteam! Dat voelt erg goed en is toch ook wel een mooie kracht richting onze gasten.

Bij Boshof Odoorn
Werkwijze van Boshof Odoorn

Werkwijze

Wij vinden het belangrijk om onze gasten echt in de watten te leggen. Alles is in overleg mogelijk. Met typische Drentse gastvrijheid zult u door één van onze medewerkers geholpen worden. Heeft u speciale wensen? Dan denken we graag met u mee.

 

Duurzaamheid

Waar mogelijk proberen we ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. Een aantal voorbeelden zijn:

  • We kopen kwalitatief goede en verse producten als vlees, vis, groenten (asperges), zuivel en ijs zoveel mogelijk in bij lokale leveranciers.
  • Afval en etensresten worden gescheiden.
  • Oud papier wordt ingezameld door plaatselijke verenigingen.

Erkend leerbedrijf – SBB

We zijn sinds kort ook als erkend leerbedrijf aangesloten bij de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Zo mogen we leerlingen opleiden voor het vak van kok of gastheer/vrouw.

Vacature 

We zijn altijd op zoek naar goede mensen. Lijkt het jou iets om bij ons in de keuken of bediening aan de slag te gaan? Kom gerust eens langs voor een kennismaking of stuur je motivatie & CV naar info@boshofodoorn.nl.