Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid of catering kunt u bellen naar 0591 – 512 269.

Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid of catering kunt u bellen naar 0591 – 512 269.

Trouwen op locatie

Wij kunnen zowel het dag- als avondprogramma van jullie trouwerij verzorgen in één van onze ruimtes of op een zelfgekozen locatie. In overleg komen we samen hoe dan ook tot de perfecte invulling van jullie trouwdag en maken we er iets onvergetelijks van!

 

De mooiste dag van jullie leven!

Dit moet een onvergetelijke dag worden. Wij vinden het daarom belangrijk om jullie persoonlijke wensen aan te horen, daar nemen we ruim de tijd voor. Samen zullen we vervolgens een mooi plan maken voor de invulling van deze speciale dag.

 

Dag- en avondprogramma

Door onze ervaring met trouwerijen en bruiloften, kunnen we goed met u meedenken bij de invulling van het dag- en avondprogramma. Zowel voor jullie zelf als de dag- en avondgasten moet het natuurlijk een unieke dag worden. We kunnen een all-in arrangement voor u samenstellen, maar ook alleen een spetterende bruiloft verzorgen.

 

Ik ben geïnteresseerd

  

Trouwceremonie

Het is mogelijk om de trouwceremonie in de naastgelegen kerk van Odoorn te laten plaatsvinden of in onze besloten locatie Boshof 5. Trouwen kan tegenwoordig zelfs in uw eigen huis, tuin of een andere zelfgekozen locatie. Wij helpen graag met de nodige voorbereidingen. 

 

Receptie binnen of buiten

Na het ontvangen van de felicitaties is het tijd voor het aansnijden van de bruidstaart die samen met een kop koffie of thee verdeeld wordt onder alle gasten. Aansluitend kunnen wij een champagnetoren of een ander welkomstdrankje serveren voor de receptiegasten. 

Trouwerij bij Boshof Odoorn
Trouwerij bij Boshof Odoorn

Een uitgebreid diner voor uw daggasten

's Avonds kunnen wij een uitgebreid diner voor u verzorgen. Dit kan een sfeervol en uitgebreid meergangendiner zijn, maar ook een BBQ, warm en koud buffet of walking diner met life cooking is mogelijk.

 

Een knalfeest op jullie eigen locatie!

Het formele gedeelte zit erop, nu mogen eindelijk de voetjes van de vloer! Wij kunnen een bruiloft op iedere gewenste locatie verzorgen. Uw gasten zullen de gehele avond voldoende voorzien worden van drankjes en verschillende warme en koude hapjes. Wij zorgen ervoor dat de aankleding en sfeer van de ruimte geheel zijn afgestemd op uw wensen en het gezelschap.

Invulling & faciliteiten

Door de jaren heen hebben we veel ervaring opgedaan met de invulling van een onvergetelijke feestdag of -avond. Wij helpen u dan ook graag om van uw trouwdag iets unieks te maken. Daarnaast kunnen wij meedenken in bijvoorbeeld een activiteitenprogramma, artiesten en/of DJ’s en faciliteiten als licht, geluid en een podium. Laat ons uw wensen vooral horen. 

 

Slapen & vervoer

Dit zijn twee dingen die vaak vergeten worden in het totaalpakket. Zeker als er activiteiten plaatsvinden op meerdere locaties. Wij beschikken zelf niet over slaapgelegenheid, maar kunnen wel meedenken in een goede slaapplek voor u en uw gasten in de omgeving. We kunnen tevens passend vervoer verzorgen als u dat wenst.

 

Trouwen op locatie

Trouwerij bij Boshof Odoorn