Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid of catering kunt u bellen naar 0591 – 512 269.

Wij zijn van woensdag t/m zondag geopend. Bekijk hier onze openingstijden.

Voor meer informatie over een zakelijke bijeenkomst, feestelijke gelegenheid of catering kunt u bellen naar 0591 – 512 269.

Zakelijke bijeenkomst en vergadering bij Boshof Odoorn

Bent u op zoek naar een geschikte vergaderruimte of zaal voor zakelijke bijeenkomsten of vergaderingen in Drenthe? Ook in dit opzicht bieden wij diverse ruimtes voor kleine en grotere groepen, die in verschillende opstellingen te boeken zijn.

 

Vergaderen in Odoorn met bosrijke omgeving

Het is mogelijk om bij ons vergaderingen, bedrijfsborrels en presentaties te organiseren. Odoorn bevindt zich in een prachtige bosrijke omgeving. Op maximaal 10 minuten loopafstand bent u er. U kunt zo dus heerlijk even de benen strekken of een gezamenlijke buitenactiviteit inplannen tijdens een zakelijke bijeenkomst.

 

Ik ben geïnteresseerd

  

Faciliteiten op maat

Tevens kunnen wij de benodigde beeld -en geluidsapparatuur als een beamer met projectiescherm, microfoon en andere AV-middelen voor u verzorgen. Deze middelen worden geleverd door HB-systems. Er kan optioneel gebruik gemaakt worden van een podium dat in verschillende maten is op te stellen.

Zakelijke bijeenkomst

 

Eten & drinken

Tijdens uw zakelijke bijeenkomst of vergadering bieden wij allerlei passende arrangementen aan qua eten en drinken. Alles is mogelijk, van eenvoudig en snel tot uitgebreid en luxe. We gaan graag met u in overleg over de exacte wensen.

 

Voor uw gemak

U kunt bij ons voor het pand gratis uw auto parkeren. Wij beschikken tevens over een goede WiFi verbinding. Ook hebben we een oplaadpunt voor elektrische fietsen. Heeft u aanvullende wensen? Laat het ons weten.

 

Catering op locatie in Drenthe, Groningen, Friesland en Overijssel

Wij kunnen ook catering bij u op locatie verzorgen. Of het nu gaat om een kleine vergadering, een personeelsfeest of een spetterend bedrijfsopening, wij denken graag met u mee.

 

 

Zakelijke gelegenheden op uw eigen locatie

Gezien onze jarenlange ervaring en eigen faciliteiten kunnen we ook bij u langskomen. Een aantal mogelijke gelegenheden waarbij wij de catering kunnen verzorgen op uw eigen locatie.

  • Bedrijfsfeest 
  • Personeelsfeest
  • Feestelijke opening van uw bedrijfspand
  • Vergadering
  • Congres
  • Zakelijk evenement
  • Jubileum

  
Van het Huys Catering

  

Zakelijke bijeenkomst