Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0591 - 512 269
Voor meer informatie bespreken wij uw wensen het liefst persoonlijk.

Bel ons
Wij zijn woensdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur. Voor reserveringen en meer informatie kunt u bellen naar: 0591 - 512 269.

Bruiloften

Wij kunnen zowel het dag- als avondprogramma van uw trouwdag verzorgen in één van onze zalen of op een door u zelf gekozen locatie.

 

Trouwceremonie

Het is mogelijk om de trouwceremonie in de naastgelegen kerk te laten plaatsvinden, maar dit kan tegenwoordig zelfs in uw eigen huis, tuin of een andere zelfgekozen locatie. Wij denken daarin graag met u mee.

 

Receptie binnen of buiten

Na het ontvangen van de felicitaties is het tijd voor het aansnijden van de bruidstaart die samen met een kop koffie of thee verdeeld wordt onder alle gasten. Aansluitend kunnen wij een champagnetoren of een ander welkomstdrankje serveren voor de receptiegasten. 

 

Het avondmaal

Ook 's avonds kunnen wij een uitgebreid diner voor u verzorgen. Van bbq of warm en koud buffet tot walking diner met life cooking, alles is mogelijk. 

 

Een knalfeest!

Voetjes van de vloer! Uw gasten zullen de gehele avond voldoende voorzien worden van drankjes en verschillende warme en koude hapjes. Wij zorgen ervoor dat de ruimte geheel naar uw wensen is ingericht en kunnen bovendien helpen met het verzorgen van entertainment of muziek.

 

In overleg komen we samen tot de perfecte invulling van uw onvergetelijke trouwdag!

 

knop geinteresseerd