Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0591 - 512 269
Voor meer informatie bespreken wij uw wensen het liefst persoonlijk.

Bel ons
Wij zijn woensdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur. Voor reserveringen en meer informatie kunt u bellen naar: 0591 - 512 269.

Catering

Van het Huys Catering is onderdeel van de Boshof in Odoorn. De afgelopen jaren hebben wij al veel tevreden klanten mogen bedienen. In de loop van de jaren hebben wij ons steeds meer gespecialiseerd in het faciliteren van catering. Daarom hebben we besloten deze activiteiten onder een eigen naam uit te voeren, namelijk Van het Huys Catering.

 

U bent bij ons aan het juiste adres voor geheel verzorgde feesten en partijen in Drenthe en omgeving. Een receptie, bedrijfsfeest, een groots diner of jubilea? Van het Huys zorgt dat de gelegenheid onvergetelijk wordt. Wij bieden een brede keuze aan originele hapjes, drankjes en buffetten die we naar uw wens samenstellen. BBQ catering is uiteraard ook mogelijk. Van het Huys organiseert uw feest tot in de puntjes: van gastenontvangst tot aankleding en muziek. 

 

Koken op locatie

Wij beschikken over een eigen mobiele keuken. Dit houdt in dat wij alles op locatie kunnen bereiden, oftewel versheid ten top. De mobiele keuken biedt plaats aan alle benodigde apparatuur om ons gehele assortiment aan gerechten te bereiden. Zelfs life cooking of het verzorgen van een gehele trouwdag behoort tot de opties!

 

BBQ Pakketten
BBQ Pakketten
Koken op locatie
Koken op locatie
Bedrijfsfeesten
Bedrijfsfeesten
Warme en koude buffetten
Warme en koude buffetten
Hapjesbuffetten
Hapjesbuffetten
Recepties & Jubilea
Recepties & Jubilea
Trouwen
Trouwen
Foodtrucks
Foodtrucks