Voor reserveringen kunt u bellen naar: 0591 - 512 269
Voor meer informatie bespreken wij uw wensen het liefst persoonlijk.

Bel ons
Wij zijn woensdag t/m zondag geopend vanaf 11:00 uur. Voor reserveringen en meer informatie kunt u bellen naar: 0591 - 512 269.

Restaurant

Op maandag en dinsdag zijn wij alleen op reservering voor groepen geopend. Ons restaurant is van woensdag t/m zondag vanaf 11.00 uur geopend. De keuken is van 12.00 tot 20:00 uur open.


Onze plategerechten worden geserveerd tot 22:00 uur. In overleg kunnen we de openingstijden altijd verruimen.

 

Het restaurant van de Boshof bevindt zich in de sèrre van het pand die een mooi uitzicht biedt op de brink van Odoorn. Hier kunt u genieten van een lekker wijntje of een speciaalbiertje in combinatie met één van de heerlijke gerechten uit de dag- of à la carte kaart. Er is verse vis van de dag en de biefstuk van de haas is één van de ware specialiteiten.

 

De sfeer is warm en gezellig en ons enthousiaste team zal u ook op die manier verwelkomen in Odoorn. Wij houden ook graag rekening met speciale vegetarische wensen en allergieën. En uiteraard zijn er leuke gerechten voor kinderen!

 

In overleg kunnen we voor grotere groepen natuurlijk altijd afwijken van de kaart. Een aantal van onze specialiteiten zijn koude en warme buffetten en biefstuk van de haas en proeverij.